Hiša daril je največja veriga darilnih trgovin v Sloveniji. Če iščete darilo za rojstni dan, ideje za darilo ali izvirno darilo, ste prišli na pravo mesto. V njihovih trgovinah vas čaka več kot 10.000 daril in darilnih izdelkov. Imajo darila za vse priložnosti, darilo za vsako osebo, darila za vse starosti, darilo za vsak hobi … Na voljo so tudi vedno bolj priljubljeni Darilni boni, podarite pa lahko tudi vrednostne bone Hiše daril. In kaj, če potrebujete izvirno darilo? Na pravem mestu ste!

Na pravem mestu boste tudi, če boste obiskali prenovljeno spletno trgovino Hiše daril, ki je narejena na platformi CS-Cart. Oblika in izvedba sta delo podjetja Imode.

PREJ

POTEM

Prijavite se na novice

Prijavite se in prejmite brezplačne nasvete in najbolj pogoste trike pri izdelavi spletne trgovine.

Uspešno ste se prijavili

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si. Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri