V drugem decembrskem tednu je produkcija Imode končala z izdelavo spletne strani svetovalnega podjetja SR Invest.

Podjetnikom in organizacijam (profitnim ali neprofitnim) so ponujena sredstva iz EU skladov. Za pridobivanje le-teh pa so potrebne izkušnje, znanje in potrpežljivost. Pri grosupeljskem podjetju SR Invest ne ločujejo med velikimi in majhnimi podjetji – sodelujejo tako z lokalnimi obrtniki, kot tudi z velikimi podjetji ali organizacijami. Posebej se osredotočajo na naslednja področja pridobivanja sredstev: obnovljivi viri in učinkovita raba energije; razvoj informacijske tehnologije; energetske sanacije in upravljanje; izobraževanje zaposlenih in razvoj podeželja.

V sklopu njihovih storitev vam bodo ocenili poslovno idejo in finančno stanje podjetja, poiskali najprimernejši vir financiranja, pripravili ustrezno projektno dokumentacijo, izdelali poslovni načrt in strategijo razvoja ter svetovali pri dopolnjevanju vloge in pri uresničitvi investicije.

Na njihovi spletni strani najdete tudi aktualne razpise.

PREJ

POTEM

Prijavite se na novice

Prijavite se in prejmite brezplačne nasvete in najbolj pogoste trike pri izdelavi spletne trgovine.

Uspešno ste se prijavili

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si. Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri