Zdravo!

Posodabljati je treba katalog vaše trgovine: posodobiti količino, imena, opise, slike in dodati nove izdelke. V majhni spletni trgovini s 100 izdelki lahko vse to storite ročno. Na spletnem mestu skrbno odprite strani za urejanje izdelkov in uredite lastnosti izdelkov.

Za večje spletne trgovine ročna metoda ne deluje. Zamislite si, koliko časa boste morali spremeniti opise za 5000 izdelkov!

Uvoz izdelkov reši to težavo. Z uporabo uvoza lahko posodobite tisoč katalogov izdelkov v nekaj minutah. Dobite datoteko z izdelki vašega dobavitelja v obliki CSV ali XML, jo naložite v trgovino, nastavite uvoz in ga zaženete. V nekaj minutah se vaš katalog posodobi (članek v angleščini). Za celoten ogled članka kliknite tukaj.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si. Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri