Podjetje Imode d.o.o., ki je na področju spletnih rešitev na slovenskem trgu prisotno že 20 let, je te dni v spletne trgovine, ki bazirajo na CS-Cartu, uspešno integriralo način plačevanja s sistemom Elipay, ki omogoča plačevanje z različnimi kriptovalutami, prodajalec pa plačilo prejme v evrih.

Razcvet trga spletnih trgovin zahteva vedno nove rešitve tudi na področju plačevanja naročenih izdelkov ali storitev. Medtem ko slovenski kupci še vedno najraje plačujejo “ob dostavi”, je možnost plačil s karticami ali spletnimi plačili najhitreje rastoč del razvoja spletnih trgovin. CS-Cart, ki v svojem sistemu ponuja možnost več kot 70 različnih plačilnih sredstev, je te dni prejel še dodatno možnost – podjetje Imode, ki je zastopnik za CS-Cart v Sloveniji in celotni Adria regiji, je namreč uspešno integriralo plačevanje s sistemom s Elipay v spletno trgovino.

Kupci bodo lahko tako nakupe v spletnih trgovinah, ki temeljijo na rešitvi CS-Cart, opravili tudi s sistemom Elipay. Postopek je za kupca zelo preprost in zanj predstavlja dodatno varnost nakupovanja na spletu.

Prednosti uporabe Elipayja na prodajnem mestu ali v spletni trgovini:

  • dostop do novega segmenta kupcev z veliko kupno močjo,
  • brez finančnih tveganj: znesek plačila je v evrih,
  • prihranek pri provizijah: občutno nižje kot pri kreditnih karticah,
  • preprosta integracija,
  • podprte kriptovalute: Bitcoin, Bitcoin Cash in Ether.

O Elipay
Sistem Elipay uporabnikom in ponudnikom ponuja sodobno in enostavno izkušnjo nakupovanja s kriptovalutami pri vsakodnevnih nakupih s pomočjo pametnega telefona. Rešitev je razvilo podjetje Eligma iz Ljubljane.
Več na elipay.com in eligma.com

Prijavite se na novice

Prijavite se in prejmite brezplačne nasvete in najbolj pogoste trike pri izdelavi spletne trgovine.

Uspešno ste se prijavili

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si. Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri