Vse več podjetij se odloča za celovite cgp rešitve (celostno grafično podobo), kjer oblikujemo dopisne liste, predstavitvene mape, vizitke, zastave, letna poročila, brušure, prezentacijske cd-medije, pripravimo in izvedemo obliko e-mail sporočanja, določimo tipografijo podjetja in razpoznavni element. Med osnovne elemente sodi tudi grafično oblikovanje poslovnih dokumentov, kot so npr.: dopisni listi, poslovne vizitke, naročilnice, računi, pisemske ovojnice, elektronsko pismo, žig idr.
Vaša Celostna Grafična Podoba ni le vsota vseh elementov temveč splošen vtis, ki dodaja vrednost vašemu podjetju in blagovni znamki, ki jo predstavljate na tržišču. Dobro zasnovana celostna grafična podoba vam daje veliko prednost pred vašo konkurenco, saj boste na trgu tako dobro prepoznavni. Elementi CGP-ja so vaš logotip, prilagojen pisarniški material, vaša spletna stran, slogani, in kar je najpomembnejše, vaši zaposleni. iMode skupina tesno sodeluje z vašim podjetjem, da vam lahko ponudi mednarodno kakovost in več plasti personalizacije, ki so prilagojene vašim potrebam in načrtovanemu proračunu.

Prijavite se na novice

Prijavite se in prejmite brezplačne nasvete in najbolj pogoste trike pri izdelavi spletne trgovine.

Uspešno ste se prijavili

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si. Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri