Jenny Harrison strastno deluje v marketingu in kot poslovna blogerka. Rada ima sodelovanje z bralci, ki iščejo informacije o trženju B2B in B2C na internetu. Je blogerka na različnih blogih in revijah visoke avtoritete, v katerih je svoje raziskave in izkušnje delila z veliko spletno skupnostjo. Trenutno je povezana s podjetjem SEO PNC Digital, ki se nahaja v Orlandu. V kolikor želite ji lahko sledite na twitterju @MJennyHarrison za več posodobitev.

Vidimo, da je na dnevni bazi vedno več ustanoveljnih e-trgovin in medtem, ko so nekatere zelo uspešne, drugim ni uspelo. Po pričakovanjih, da bo globalna prodaja elektronskega poslovanja v letu 2018 dosegla 2800 milijard ameriških dolarjev, so po statistiki elektronska poslovanja tista, ki jih je treba obravnavati resno na trenutnem tržišču.

Članek je v angleščini in si ga lahko preberete tukaj.

Prijavite se na novice

Prijavite se in prejmite brezplačne nasvete in najbolj pogoste trike pri izdelavi spletne trgovine.

Uspešno ste se prijavili

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si. Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri