Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je najavilo objavo javnega razpisa za vzpostavitev oziroma nadgradnjo e-poslovanja.

Natančni pogoji za razpis bodo znani kmalu, vendar lahko na podlagi preteklih izkušenj trdimo, da je razpis odlična priložnost, s pomočjo katere bodo lahko podjetja vzpostavila ali nadgradila svoje elektronsko poslovanje, spletno stran ali spletno trgovino – predvsem s ciljem lažjega poslovanja na tujih trgih in večje dostopnosti.

Namen razpisa: vzpostavitev in nadgradnja e-poslovanja, izdelava spletne strani in spletne trgovine.

• Upravičeni stroški: zunanji izvajalci
• Upravičenci: mikro, mala in srednja podjetja
• Višina nepovratnih sredstev: do 70 % upravičenih stroškov – največ 30.000 €

Predvideni upravičeni stroški v okviru razpisa bodo:
• elektronska izmenjava med partnerji,
• digitalizacija nastopa na sejmih,
• spletne strani za tuje trge,
• spletne trgovine,
• produktno-prodajni videi,
• krepitev kompetenc – usposabljanja.

KAKO VAM LAHKO PRI TEM POMAGAMO?

Naše podjetje Imode d.o.o. vam bo s pomočjo preverjenih partnerjev BREZPLAČNO preverila ali ustrezate pogojem in zahtevam razpisa, hkrati pa vam pripravila ponudbo za razvoj vašega spletnega projekta (spletna stran ali spletna trgovina), ki je hkrati tudi sestavni del razpisa. V primeru, da vaše podjetje in vaš spletni projekt ustreza pogojem razpisa, vam lahko ponudimo celotno izdelavo, tako v razpisnem delu, kot tudi v razvojem delu.

Na razpis se bodo lahko prijavila tista podjetja, ki nepovratnih sredstev za e-poslovanje še niso prejela in sodijo med mikro, mala ali srednja podjetja ter so ustanovljena vsaj 2 leti in zaposlujejo vsaj 1 osebo.

Predvidoma se na razpis ne bodo mogla prijaviti tista podjetja, ki imajo registrirano dejavnost ribištva in akvakulture, primarne proizvodnje kmetijskih proizvodov ter predelave in trženja kmetijskih proizvodov.

Denar, ki ga boste v okviru razpisa lahko črpali, boste morali nameniti zunanjemu izvajalcu, ki bo za vas izvedel aktivnosti e-poslovanja. Zunanjega izvajalca boste morali izbrati skladno z načeli javnega naročanja, izbran izvajalec pa bo moral izpolnjevati tudi določene pogoje – imeti bo moral ustrezne izkušnje in reference.

Podjetje Imode d.o.o., z zunanjimi izvajalci lahko nudi podporo pri razpisni dokumentaciji, kot pri izvedbi vzpostavitve ali nadgradnjo elektronskega poslovanja 2018.

Glede na čas dopustov, se na napovedan razpis lahko pričnete pripravljati že danes, da vas rok objave in oddaje dokumentacije ne bi presenetil!

Pomagali vam bomo pri pripravi dokumentacije in vas na vašo željo povezali tudi s katerim izmed ustreznih zunanjih izvajalcev.

Oddajte povpraševanje in si zagotovite popolno podporo pri črpanju sredstev za razpis ter dovolite, da vam mi pripravimo dokumentacijo ter vodimo razpis od začetne do končne faze.

p.s. Pohitite s prijavami, sredstva za razpis bodo namreč omejena!

Pišite nam

Osebni podatki

7 + 10 =

Družba Imode d.o.o., z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo ter zakonodajo.

Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta in tudi za namen neposrednega trženja. Za namen neposrednega trženja lahko uporabnik kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, na način, da posreduje elektronsko sporočilo na naslov (info@imode.si). Uporabnik lahko tudi kadarkoli zahteva, da mu upravljavec omogoči vpogled v podatke, ki jih obdeluje, ter da upravljavec te podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.

Prijavite se na novice

Prijavite se in prejmite brezplačne nasvete in najbolj pogoste trike pri izdelavi spletne trgovine.

Uspešno ste se prijavili

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si. Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri