E-katalog izdelkov

E-katalog izdelkov je sistem za učinkovito predstavitev večjega števila izdelkov in produktov na spletni strani. Kategoriziran in predstavljen je s poljubnimi tehničnimi podatki, načrti, specifikacijami izdelkov in podobno.

Naročnik lahko preko kataloga izdelkov obiskovalcem spletnih strani ponudi vpogled v njegove izdelke in tehnične podatke, opcijsko pa jim lahko omogoči tudi naročanje preko za uporabo preprostega spletnega obrazca ali povpraševanja po posameznih izdelkih.

E-atalog izdelkov je odlična rešitev za mala in srednja podjetja, ki še ne vedo natančno opredeliti, v kakšnem obsegu bo njihov posel rastel in uspeval.

Posebnosti našega e-kataloga izdelkov:

  • poljubno definiranje tehničnih podatkov v različne skupine,
  • napredno iskanje,
  • sinhronizacija kataloga z zunanjim virom,
  • neomejeno število izdelkov,
  • poljubno nastavljivi zavihki (kaj se kje prikazuje),
  • neomejeno število kategorij in podkategorij,
  • preprosto dodajanje novih izdelkov.

Kakovost naše rešitve e-kataloga izdelkov je, da omogoča kategorizacijo izdelkov v skupine in kategorije. S tem lahko zelo preprosto dodajate nove artikle in klonirate ali kopirate izdelke, tako da vam podatkov ni potrebno vedno znova prepisovati ali dodatno vnašati.

Grafična agencija

Izdelujemo celovite grafične podobe podjetij ali njenih rešitev

Stalni nadzor

Naše stranke ves čas spremljajo razvoj grafik in blagovne znamke

Nastavitve

Vse grafike postavimo na svoja mesta in pripravimo za uporabo

Podpora strank

Z strankami ves čas sodelujemo ob dodatnih vprašanjih

Pošljite nam povpraševanje

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si. Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri