Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletne strani 

Ko objavite spletno stran se življenje na strani šele začne. Z vašo spletno stranjo se je potrebno ukvarjati in jo redno posodabljati, saj je le tako možno dobiti želene rezultate. Spletno mesto mora biti opremljeno s cms urednikom, za enostavno urejanje dokumentov, novic, slik in urejanje ali spreminjanje ključnih besed in opisov vaših strani.

Spletna stran mora vsebovati tudi orodja s katerimi boste dobili jasno sliko dogajanja na spletni strani, tako z uporabniki kot s podatki.

Pri poplavi raznih informacij na svetovnem spletu je pomembno, da vas iskalci informacij čimprej najdejo. Iskalniki kot so Google, Najdi.si, Yahoo ter ostali, doprinesejo vaši spletni strani okoli 90 odstotkov celotnega prometa. Višje mesto med zadetki v iskalnikih (Google, Najdi.si, ipd.) pomeni boljši obisk ter potencialno večji dobiček.

Naše strani so unikatne, zato že pred samo izdelavo določimo najboljše ključne besede, s katerimi ciljamo na najboljše mesto v iskalnikih. Za učinkovito doseganje cilja je potrebno pripraviti ustrezno arhitekturo spletnega mesta, zapisovati kodo po veljavnih merilih ter uporabljati napreden urejevalnik vsebine.

Sistem je sestavljen iz osnove (ospredje in skrbništvo), komponent, modulov in predlog. Uporablja se za izgradnjo spletnega mesta za različne namene – od osebne spletne strani do kompleksnega spletišča oz. spletnega portala. Zgrajen je modularno, kar pomeni, da lahko s pomočjo dodatnih komponent in modulov v sistem vnesemo nove funkcionalnosti.

Eden najpomembnejših dejavnikov pri izdelavi spletne strani je optimizacija spletne strani za spletne iskalnike (najdi.si, google ipd.), saj le dobro optimizirana stran omogoča vidnost. Glavni pomen omenjene optimizacije je izboljšanje pozicije vaših ključnih besed v iskalnikih.

Na vidnost vaših ključnih besed v iskalnikih vpliva kar nekaj pomembnih in nujnih dejavnikov. Ni dovolj, če samo enkrat optimiziramo spletno stran za iskalnike in nato vse skupaj pustimo pri miru.

Za ohranjanje koraka pred konkurenco je potrebno nenehno prilagajanje ključnih besed in opisov strani. Le na tak način lahko dosežemo zastavljene cilje, saj se vsak dan pojavi nekaj novih strani, ki uporabljajo enake ali podobne metode in z enakimi ali podobnimi ključnimi besedami ter besednimi zvezami.

Ni rečeno, da bodo besede, ki ste jih vpisali visoko pozicionirane na iskalniku, zato je potrebno od samega začetka spremljati rezultate in ugotavljati kako ukrepati, da bi dosegli zadane cilje.

Bistvo ključnih besed je, da se vedno postavite v vlogo kupca ali uporabnika, ki išče določen artikel ali storitev na spletni strani.

Pravilna izbira ključnih besed je strateškega pomena za uspešno objavo na spletu. Kombinacija izbire ključnih besed in oglasnih besedil je vedno daleč najbolj uspešna.

iMode izvaja storitev vpisa ključnih besed zelo previdno in strokovno. Vedno naredimo analizo stanja in na podlagi ugotovitev določimo najprimernejše besede, ki pomagajo stranki, da njihove ključne besede rangirajo najbolje.

 Za vsako kampanjo, ki temelji na zakupu ključnih besed ponujamo strankam sprotne rezultate in predloge za izboljšave. Z našo ekipo vam ponujamo celovito rešitev, ki jo izvajamo v sistemu Google Adwords oziroma iskalniku Google ter iskalnikih Najdi.si in Yahoo.

In kaj je ključni problem pri izdelavi spletne strani?
Dejstvo je, da uporabniki Interneta uporabljajo spletne brskalnike (npr. Najdi.si, Google, Yahoo, Bing ipd.). Po raziskavah sodeč, več kot 93 % obiskovalcev spletnih strani ustvarijo spletni brskalniki.
Torej, ko iščemo neko informacijo, vpišemo v brskalnik tisto ključo besedo s katero mislimo, da bomo to informacijo najhitreje našli. Le tisti zadetki, ki se bodo prikazali na prvi ali nekaj prvih straneh iskalnika bodo za večino uspešni. 

Za popoln uspeh je potrebna celovita strategija. Uspeh pri tem ni samo rangiranje po ključnih besedah. Spletni brskalniki namreč ves čas spreminjajo iskalne algoritme zato jih je potrebno stalno spremljati in spletne strani temu primerno optimizirati. Tudi konkurenca nenehno objavlja nove spletne strani in jih izboljšuje. Za zagotovitev uspeha je potrebno dolgoročno tesno sodelovanje. “Čez noč” se stvari težko naredijo in običajno ne nudijo pravih rezultatov. Visoka uvrstitev vaše spletne strani v brskalnikih je za nas največja referenca.

Grafična agencija

Izdelujemo celovite grafične podobe podjetij ali njenih rešitev

Stalni nadzor

Naše stranke ves čas spremljajo razvoj grafik in blagovne znamke

Nastavitve

Vse grafike postavimo na svoja mesta in pripravimo za uporabo

Podpora strank

Z strankami ves čas sodelujemo ob dodatnih vprašanjih
Smart-Transfers

Smart-Transfers

http://smart-transfers.eu/

VseNaNetu

VseNaNetu

http://vsenanetu.si

Nordpeis.si

Nordpeis.si

http://nordpeis.si

Mini Golf Tivoli

Mini Golf Tivoli

http://minigolftivoli.si/

Kamin po meri

Kamin po meri

http://kaminpomeri.si

Demokracija

Demokracija

http://demokracija.si

Energa sistemi

Energa sistemi

http://energasistemi.si

Balkan express

Balkan express

http://balkan-express.si

Levenera

Levenera

http://levenera.si

Škandal24

Škandal24

http://skandal24.si

Medi-Sport

Medi-Sport

http://medi-sport.si

Čistilnica Tekavec

Čistilnica Tekavec

http://cistilnica-tekavec.si

Tritel

Tritel

http://tritel.si

Nova24TV

Nova24TV

http://nova24tv.si

woody BBQ

woody BBQ

http://woody-bbq.com

Rinox d.o.o.

Rinox d.o.o.

http://rinox.si

Združenje VSO

Združenje VSO

http://vso.si

Is intima

Is intima

http://is-intima.si

SR-Invest d.o.o.

SR-Invest d.o.o.

http://sr-invest.si

Petrotek d.o.o.

Petrotek d.o.o.

www.petrotek.si

 Imate vprašanje? 

 

Prijavite se na novice

Prijavite se in prejmite brezplačne nasvete in najbolj pogoste trike pri izdelavi spletne trgovine.

Uspešno ste se prijavili