Izdelava spletne trgovine

Pogosta vprašanja in odgovori o spletni trgovini

Kaj je spletna trgovina CS-Cart?

CS-Cart je programska rešitev /platforma za spletno trgovino, ki vključuje vse funkcije, potrebne za izgradnjo uspešnega in konkurenčnega spletnega poslovanja.

Osnovana uporabi odprtokodnih tehnologij, PHP / MySQL, Smarty, CS-Cart je prilagodljiva in zelo uporabna programska oprema, ki olajša spreminjanje programa in razširitev njegove funkcionalnosti glede na vaše potrebe. Programska oprema CS-Cart je nameščena samo na vaši spletni strani (gostiteljski strežnik), oboje pa se upravljate s spletnim brskalnikom, ki omogoča dostop do katere koli lokacije z internetno povezavo.

Spletna trgovina CS-Cart je na voljo v dveh različicah:
CS-Cart – napredni izdelek z več prodajnimi funkcijami, ki omogoča upravljanje več prodajaln z bazo podatkov v skupni rabi z ene samodejne plošče;
Multi-Vendor – razširjen izdelek, ki ustvarja spletno tržnico z neodvisnimi prodajalci ali virtualnim nakupovalnim središčem s številnimi ločenimi oddelki.

Če želite izvedeti več o programski opremi za spletno trgovino CS-Cart, nam pošljite vprašanje ali pa nas pokličite na kontaktne telefonske številke.

Na katerih operacijskih sistemih deluje spletna trgovina?

Programska oprema za nakupovalno košarico CS-Cart deluje na sistemu Unix ter na operacijskih sistemih Linux, FreeBSD in OS X. Ti sistemi so prilagodljivi, varnejši in nudijo boljše delovanje. Spletna trgovina CS-Cart deluje tudi v sistemu Windows, vendar slednjega ne priporočamo.

V kakšnem jeziku je administracija spletne trgovine?

Spletna trgovina je prevedena v 20 jezikov. Vse jezikovne različice so brezplačne in lahko si jih namestite sami. Podprt je tudi slovenski jezik, tako administrativni kot tudi uporabniški del.

Je spletna trgovina prijazna iskalniku?

Da. Programska oprema za spletno trgovino je popolnoma prijazna do iskalnikov in je zasnovana tako, da doseže optimalne rezultate v glavnih iskalnikih. SEO addon, ki vam omogoča, da samodejno ustvarite dinamične URL-je iz statičnih, je integriran s našo spletno trgovino. Omogočeni dodatek lahko zviša vaše spletno mesto v seznamu iskalnikov. Priporočamo tudi dodajanje metatagov in ključnih besed na vse strani vaše trgovine. SEO je mogoče dodajati tudi na kategorije in podkategorije.

Ali lahko v vaši spletni trgovini prodajam digitalne prenose, e-knjige, programsko opremo itd.?

Da. Spletna trgovina ima celovit digitalni sistem za dostavo. Ko kupite digitalni izdelek, bo vaša stranka prejela e-poštno sporočilo s povezavo do datoteke (takoj ali šele po tem, ko boste ročno potrdili naročilo). Prav tako boste lahko določili časovno obdobje, ki bo na voljo, skrbnik trgovine pa lahko to obdobje podaljša za določeno naročilo na strani s podatki o naročilu.

 

Koliko izdelkov lahko prodajam v vaši spletni trgovini?

Prodajate lahko neomejeno število izdelkov, priporočamo pa vsaj 12 izdelkov. Če imate denimo 3 izdelke, bomo prilagodili pogled, da bo kazal vse napredne funkcije v 3 izdelkih.

Kako poteka namestitev spletne trgovine?

Izberete pake, katerega želite, in na vaš strežnik vam namestimo aplikacijo. Po uspešno nameščeni aplikaciji vam pošljemo dostopne podatke in tako lahko spletno trgovino začnete uporabljati takoj.

Imam že spletno trgovino. Ali lahko vašo uporabljam skupaj z svojo?

Ali lahko vašo spletno trgovino uporabljam z obstoječo spletno stranjo ali pa ga je potrebno uporabljati samostojno?

Programska oprema za nakupovanje se lahko uporablja kot samostojna spletna stran ali kot del obstoječe spletne strani,  v obeh primerih je izjemno močna. 

Če želite uporabiti našo platformo kot del vaše spletne strani, se boste morali s svojih statičnih strani povezati na domačo stran nakupovalnega vozička, vašo spletno trgovino pa povezati na www.trgovina.com/trgovina.  

Spletna trgovina ima  zelo zmogljivo funkcijo, imenovano dodatki. Omogoča vam, da v spletno trgovino vstavite katero koli obstoječo spletno stran, vključno z WordPress, Wix in drugimi.

 

Ali v spletni trgovini deluje PayPal?

Seveda lahko. Plačilne prehode PayPal, PayPal Pro, PayPal Express Checkout podpiramo v celoti. V osnovi je vključenih več kot 70 ponudnikov plačilnih storitev. Če vaš želeni ponudnik plačil ni na našem seznamu, ga lahko vedno zahtevate in vam pripravimo modul za plačilo po meri.

Ali je možno dodati bitcoin kot plačilno sredstvo?

Imamo tudi podporo za kriptovalute, tako da lahko svojim kupcem omogočite plačevanje z njimi.

Prijavite se na novice

Prijavite se in prejmite brezplačne nasvete in najbolj pogoste trike pri izdelavi spletne trgovine.

Uspešno ste se prijavili