Oblikovanje tiskovin

Tiskovine

Vizitke
Oblikujemo in izdelamo vizitke prilagojene vašim specifičnim potrebam, saj je prvi kontakt neponovljiv in zato zelo pomemben. Vizitka mora vsebovati vse pomembne podatke, njena oblika pa mora biti lično oblikovana in prepoznavna.

Predstavitvene mape
Predstavitvene mape imajo izjemen pomen pri predstavitvi podjetja in oddaji poslovnih materialov in prezentacij, zato našim strankam svetujemo in ponujamo najboljše materiale po dosegljivih cenah. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali pri široki paleti predstavitvenih map, na katere boste ponosni.

Nalepke in označbe za notranjo ter zunanjo opremo
Nudimo vam celoten spekter vizualnih komunikacij za označevanja in usmerjanje ter marketinške nalepke, ki bodo krasila vaša osebna in tovorna vozila.

Dopisni listi
Lepo oblikovani dopisni listi nosijo posebno težo, saj so ogledalo vašega podjetja. Po predhodnem pogovoru vam bodo naši oblikovalci oblikovali dopisne liste po vaši meri.

Logotipi
Logotip je vizualna osebnost podjetja in je sestavni del celostne grafične podobe. Logotip je ogledalo vsakega podjetja. Slabo zasnovan in oblikovan logotip lahko naredi več škode kot koristi, nasprotno pa kakovosten logotip pripomore k verodostojnosti in prepoznavnosti podjetja. Ko izbirate in snujete logotip, nikar ne uporabljajte svetovnega spleta ali kopiranja sosedovega znaka. Potrošniki lahko kaj hitro prepoznajo » izposojeni « logotip, kar skoraj sigurno ne zagotavlja resnosti in stabilnosti podjetja. Kakšen naj torej bo logotip?! Dober logotip je tisti, ki si ga potrošnik zapomni in ga vedno spomni na vaše podjetje, izdelek ali storitev, ki jo ponujate. Logotip naj bo enostaven, unikaten in všečen! Zgrajen iz jasnih linij in čistih barv, kar je ključ do prepoznavnosti vašega podjetja, izdelka ali dejavnosti.

Plakati in oglasi
Plakati in oglasi so danes del našega vsakdana. Spremljajo nas tako rekoč na vsakem koraku, znotraj v različnih prostorih, ob cestah, v parkih, na vasi ali v mestu. Promocijski oglasi kot so oglasi v revijah, vloženke in letaki so dandanes nujno potrebni za konkurenčnost podjetja in prikaz najboljših artiklov ter akcijskih cen. Za vas oblikujemo in izdelamo oglas, vloženke in promocijske letake ter organiziramo tisk, distribucijo in vlaganje vašega oglasnega materiala. V kolikor potrebujete dolgoročno rešitev vam oblikujemo cgp vaših oglasnih kampanj za dlje časa in jih kategoriziramo v skupine.

Embalaža
Izdelujemo vse vrste embalaže, ter pripravimo načrt orodja in tisk embalaže.

Prospekti, brušure in vloženke
Izdelamo različne vrste in dimenzije vloženk in brušur. V kolikor se odločite za kampanijo vloženk in brušur, vam pripravimo celovito rešitev, ki je avtomatizirana in v praksi velja kot odlična rešitev.

Za vas izdelamo najbolj pregledno in moderno prezentacijo. Lahko jo predstavimo kot tiskan medij ali kot aktivno (virtualno) prezentacijo na cd mediju, ki jo boste oddali skupaj s prezentacijsko mapo. Prednost aktivnega medija je v tem, da svojim strankam ponudite animirane podatke, ki tako izgubijo vtis suhoparnosti. Na ta način se razlikujete in ponudite več kot konkurenca.

Za vaše potrebe oblikujemo tudi: akcijske letake, zloženke, zbornike, knjige, diplome, priznanja, bone, vabila, čestitke, vstopnice, izkaznice, dvd ovitke, produktne kataloge, prezentacije ipd.

Vse Na Netu

Vse Na Netu

www.vsenanetu.si

Vse Knjige

Vse Knjige

www.vseknjige.si

Smart Transfer

Smart Transfer

www.smart-transfer.eu

Demokracija

Demokracija

www.demokracija.si

Nova 24TV

Nova 24TV

www.nova24tv.si

Energa Sistemi

Energa Sistemi

www.solar-shop.si

Imate vprašanje?

Pišite nam