OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

Oblikovanja spletnih strani se v podjetju iMode lotimo z veliko mero spoštovanja do kreative, preglednosti in preprostosti. Vse naše spletne strani se lahko pohvalijo z unikatnim oblikovanjem, saj vsako spletno stran izdelamo kot samostojen projekt in se izogibamo vnaprej določenim rešitvam.

Nekomu povedati kakšno spletno stran si želite nikakor ni enostavna naloga. Celoten izgled spletne strani in barvna shema je prvi in najbolj odločilen faktor pri ustvarjanju pravega vtisa na obiskovalca, ki prvič obišče vašo spletno stran. Naši spletni oblikovalci aktivno sodelujejo in svetujejo pri izgradnji spletne strani ter spremljajo naročnikove želje in zahteve.

Preden se lotimo samega izgleda si zastavimo vprašanja, ki ključno pripomorejo k pravemu, marketinško optimalno zgrajenemu spletnemu mestu:

  • Kdo je ciljna publika spletne strani?
  • Kaj so primarni cilji, ki jih s spletno stranjo želimo doseči?
  • Kdaj in v kakšnih primerih vaše stranke najbolj pogosto obiščejo vaše spletne strani?
  • Kaj na obstoječi strani ne pritegne oz. zavede obiskovalca ter kaj je potrebno izboljšati?

Oblikovna zasnova bo v skladu s celostno podobo vaše blagovne znamke, ter bo zasnovana tako, da bo pritegnila pozornost obiskovalca in ga usmerjala k želenim člankom in prispevkom. V vseh elementih oblikovanja novega spletnega mesta bodo upoštevana napredna grafična in oblikovalska pravila, ter osnove standardizacije oblikovalskih pogojev in priprav za vse vrste naprav (pametni telefoni, tablice, računalniki).

Spletno mesto bo oblikovano po prepoznavni identiteti. Poskrbeli bomo za moderen, dinamičen in unikaten videz, ki bo nakazoval visok estetski nivo. Grafični elementi bodo postavljeni v skladu z zapovedmi, ki jih postavljajo strokovnjaki za optimalno uporabniško izkušnjo. Navigacija bo kontrastna in pregledna in bo omogočala hitro in enostavno navigacijo po straneh. Širina spletnih mest bo prilagojena najpogostejši resoluciji monitorjev uporabnikov interneta.

Premium Line

Premium Line

Logotip podjetja

Demokracija

Demokracija

Logotip podjetja

SR-INVEST

SR-INVEST

Logotip podjetja

Returnet

Returnet

Logotip podjetja

Vse Na Netu

Vse Na Netu

Blagovna znamka

Doma d.o.o.

Doma d.o.o.

Blagovna znamka

Grafična agencija

Izdelujemo celovite grafične podobe podjetij ali njenih rešitev

Stalni nadzor

Naše stranke ves čas spremljajo razvoj grafik in blagovne znamke

Nastavitve

Vse grafike postavimo na svoja mesta in pripravimo za uporabo

Podpora strank

Z strankami ves čas sodelujemo ob dodatnih vprašanjih

Imate vprašanje.

Pišite nam