MOBILNA APLIKACIJA ZA MULTIVENDOR
Ponudite nov način nakupa iz svojega nakupovalnega centra
Preko aplikacije za Android in iOS

Ali pa prenesite testno različico aplikacije:

Popolnoma sinhroniziran
Aplikacija uporablja enake podatke kot vaš nakupovalni center: kategorije, izdelki, uporabniki, vozički, seznami želja, naročila in drugo.
Ko naredite spremembe na nadzorni plošči v svoji spletni trgovini, se takoj prikažejo na aplikaciji.
Pripravljen za prodajo
Kupci brskajo po kategorijah in dodajajo izdelke v seznam želja ali voziček. Nato si lahko izberejo na kakšen način bodo plačali nakup in kako jim bo dostavljen.
Poln dodatkov
Pregled izdelkov in komentarji, strankam pomagajo sprejeti odločitev o nakupu. Seznam trgovcev in prodajalcev daje večjo izpostavljenost blagovne znamke.
Ocene ohranjajo konkurenčnost in spodbujajo prodajalce, da ponudijo boljše cene in izdelke.

Skladno z vašo znamko

Izberite barve in logotip vaše spletne trgovine. Avtomatsko bomo prilagodili tudi ikone in barve na Google Play in Apple App Store.

Cenik

Izjemna ponudba za zgodnje prijave

595€ 495€ enkratno plačilo + 90€ na mesec

Izdelano s CS-cartom

Aplikacija je pripeljana k vam od istih ljudi, ki so razvili nakupovalni center. Ker poznajo vhode in izhode programske opreme, so zato razvili aplikacijo.

Popolna podpora

Naša tehnična podpora in odpravljanje napak pokriva tudi aplikacija. Potrjene napake bodo odpravljene v 45 dneh.

Vsa oskrba

Aplikacija bo objavljena v trgovini Goole Play in Apple App Store. Ne bodo vas pustili brez vednosti, ko pride nova verzija saj jo bo potrebno posodobiti.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si. Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri